Sådan bruger du en wifi forstærker

Sådan bruger du en wifi forstærker

november 14, 2022 0 Af WSPA.dk

Døjer du med at der i dit hjem ikke er lige godt signal med dit trådløse netværk overalt i dit hjem? Vil du gerne have at internettet også rækker ud i haven eller dækker et større areal? Så skal du bruge en Wifi forstærker.
I denne artikel vil vi komme ind på hvodan du bruger en Wifi Forstærker bedst muligt.

Hvad er en Wifi forstærker?

En wifi forstærker er en enhed som går direkte ind og forstærker dit Wifi signal, så det kan nå bredere ud fra din router. Hvis du bruger en Wifi forstærker, vil du opleve at de områder i dit hjem som du idag ikke har signal i, vil få et bedre signal, hvis du bruger den korrekt.
Man bruger normalt en Wifi forstærker, når man har et stort hus og den ene ende af huset ikke har noget trådløst internet fordi det er for langt væk fra routeren. Nogle bruger også en Wifi Forstærker fordi de gerne vil have trådløst signal ud i haven, eller fordi deres router er gemt væk i et skab fordi det er der deres stik til routeren er sat ind, så den ikke kan skabe wifi i resten af huset.

Hvilken Wifi Forstærker er bedst?

Der er mange parametre der spiller ind i forhold til at finde den bedste wifi forstærker. Men en af de vigtigste parametre er at du finder en der har en passende rækkevide til ligenetop det opråde du gerne vil have bedre wifi i. Vi går ikke i dybden med hvilke modeller der er bedst, men hvis du gerne vil læse mere om de forskellige modeller, så kan du besøge mit-bredbaand.dk og se deres artikel om wifi forstærkere her.

Det er dog vigtigt at du vælger en wifi forstærker som også passer til dit hjem, da de rent udseenes mæssigt ikke alle ser ens ud, kombineret med at nogle af dem har adgang til internet stik, mens andre blot samler det trådløse op fra din router og vidersender dette endnu stærkere.

Hvor skal den sættes op henne?

Hvis du vil sætte en wifi forstærker op, så er det naturligvis vigtigt at du finder ud af om den skal bruge internet kabel fra din router, eller om du bare vil have den til at forstærke dit signal. Hvis din router er gemt i et skab, så kan du med fordel vælge at få din router og wifi forstærker koblet sammen med internet kabel og placere den i nærheden af din router. Men hvis den blot mangler et område i dit hjem, som ikke er dækket af det trådløse signal, så kan du bare nøjes med at placere den i midten af det område som mangler signal og routeren, for at sikre at du får signalet ud i det område du ønsker.

Vi håber du har kunne bruge vores artikel til at få bedre wifi i hele dit hjem.

Læs også artiklen: 3 måder at tjene penge på som du kan starte idag