PayPal giver britiske brugere mulighed for at handle med Bitcoin

PayPal giver britiske brugere mulighed for at handle med Bitcoin

december 16, 2023 0 Af mai.britt_134

Sponsoreret indhold:

Betalingsplatformen PayPal har for nyligt afsløret at de vil give folk i Storbritannien mulighed for at betale med Bitcoin. PayPal har allerede accepteret Bitcoin for de amerikanske brugere i et stykke tid, og nu får briterne altså lov til at hoppe med på vognen.

Betal med Bitcoin på Platform

Køb Bitcoin og betal med dem på PayPal. Det bliver altså nu til en realitet i Storbritannien. Mens de fleste vælger at investere i Bitcoin til forhåbentligt at sælge dem til en højere kurs, er det naturligvis også en betalingsform.

Faktisk er det kun positivt for kryptovalutaer som Bitcoin at det bliver muligt at betale med dem hos fx PayPal. Det er nemlig med til at anerkende dem endnu mere, og det forventes naturligvis at få en positiv indflydelse på værdien. Derfor kan det måske være et godt tidspunkt at investere i Bitcoin, nu hvor flere og flere platforme vælger at anerkende dem. Det må du vurdere.

Meget mere end Bitcoin

Bitcoin stjæler overskriften, men faktisk vil PayPal acceptere fire forskellige kryptovalutaer i Storbritannien. Briter vil kunne betale for og modtage Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Ethereum. Noget af det mest interessante ved denne nyhed er PayPal CEO Dan Schulmans holdning til digitale betalinger. Schulman besluttede helt tilbage i 2016 at han havde brug for at forstå kryptovalutaerne.

Schulman blev CEO hos PayPal i 2014, og har for nylig udtalt at han ærligt talt føler at folk mente at PayPal allerede havde haft sine bedste dage. Faktisk blev Apple Pay introduceret for verden den samme dag han startede som administrerende direktør hos PayPal. Lidt ironisk kalder Schulman det som en velkomstgave til Silicon Valley, men det måske også have været en åbenbaring, der skubbede Schulman til at fornye selskabet.

PayPal baner vejen frem med Bitcoin

Fra dag et gik Schulman i gang med at transformere PayPal fra at være en simpel betalingsplatform med en ”checkout-tast” til kassen til en platform, som kan bruges til digitale betalinger på mange forskellige måder.

I 2016 lykkedes det Schulman at få kryptovaluta eksperten Wences Casares til at blive en del af bestyrelsen hos PayPal. Det kan man kalde for startskuddet til PayPals lange rejse på at gøre PayPal til en troværdig platform med kryptovaluta betaling for forbrugere og forretningsdrivende.

Netop Schulmans historie kan få klokker til at ringe hos mange personer. Schulman har for nyligt fortalt at hver gang han følte at han forstod hele cirkusset, talte han med Wences, for blot at finde ud af at han ikke helt forstod det hele.

Den amerikanske forretningsmand går så langt som at sige at han synes at prisen på Bitcoin er den mindst interessante faktor ved kryptovaluta. Han føler at det blot er en nødvendig del af drivkraften til at gøre fremtidens finanssystem mere inkluderende og effektivt.

Det fremhæves ofte at PayPal har været langsommere til at inkludere kryptovaluta sammenlignet med konkurrenterne. Men Schulman peger blot på at de er mere omhyggelige med hele processen. Det stråler også tydeligt i og med at Schulman først introducerede kryptovaluta hos PayPal USA og nu omkring 8-9 måneder senere er det altså blevet tid til Storbritannien.