Anmeldelse af Nordnet Månedsopsparing

Anmeldelse af Nordnet Månedsopsparing

december 16, 2023 0 Af WSPA.dk

Der er dukket utroligt mange investeringsplatforme op på det sidste, hvor der er nogle kæmpe forskelle imellem dem alle sammen. Men det er ikke altid gennemskueligt for almindelige mennesker at se forskel på dem, og det kan være svært at finde den helt rette løsning for dig.

Derfor ønsker vi at lave en anmeldelse af Nordnet Månedsopsparing, som er en af de nyeste investeringsmuligheder derude, som er en kombineret opsparing og investeringsmulighed.

Vi har igennem flere år selv investeret igennem Nordnet månedsopsparing, og syntes derfor at det ville give god mening at lave en anmeldelse og dele vores erfaringer.

Hvad er Nordnet?

Nordnet er en online investeringsplatform som startede tilbage i 1996 som den første online børsmægler i skandinavien. De har haft en eksplosiv vækst og tilbage i 2016 havde de hele 500.000 kunder, mens de allerede efter 2 år i 2018 havde over 700.000 kunder i Norden. Nordnet er utroligt kendt for deres Nordnet månedsopsparing som vi kommer ind på i denne artikel.

Hvad er Nordnet månedsopsparing?

Nordnet månedsopsparing er en ny måde at spare op og investere på, på én og samme tid. Når du bruger din nordnet månedsopsparing, så er alt du skal gøre at overføre et beløb til din nordnet månedsopsparing, og så bliver det investereret helt automatisk hver eneste måned.

Det betyder altså at du kan slå dine investeringer fuldstændig på auto pilot og lade dem passe sig selv.

Nordnet månedsopsparing er blevet attraktiv for mange investorer som ønsker en billig måde at investere på fuldstændig automatisk. Der er ingen kurtage eller gebyrer, når du investere igennem månedsopsparingen hvilket sikre det mest optimale afkast.

Hvorfor vælge Nordnet månedsopsparing?

Årsagen til at Nordnet månedsopsparing er et godt valg, hvis du ønsker at investere, og på samme måde forøge din opsparing, er ganske simpel. Du kan sætte automatiske overførsler fra din netbank og direkte til din konto hos Nordnet. Derefter vil Nordnet månedsopsparing helt automatisk investere i de fonde eller investeringsforeninger som du selv har valgt.

Og det bedst af det hele? Der er ingen kurtage eller gebyrer forbundet med dine handler.

Fordele

  • Sæt dine investeringer på autopilot
  • Komplet passiv investering
  • Dit afkast bliver indberettet automatisk
  • Gratis kurtage og gebyrer

Ulemper

  • Kun mulighed for at investere i fonde eller investeringforeninger
  • Investeringsmulighederne er begrænset.

Udbytte hos nordnet månedsopsparing

Hvis du får udbytte af Nordnet månedsopsparing, så vil pengene blive helt automatisk indbetalt på din konto hos Nordnet. Her kan du selv bestemme om du vil trække pengene ud, eller om du vil lade dem blive på din konto og derved investere dit afkast, for at opnå en renters rente effekt.

Skat hos Nordnet

Nordnet indberetter selv alle former for afkast til skat. Det betyder at såfremt at du får afkast igennem din månedsopsparing hos Nordnet, så skal du ikke tænke over det, da Nordnet håndtere det helt automatisk for dig.

Konklusion

Alt i alt så har Nordnet virkeligt fået skabt en helt ideel service til alle der ønsker at komme i gang med at investere, men ikke gider at handle med aktierne selv, men blot ønsker et stabilt afkast og en investering der kan passe sig selv. Hvis du gerne vil i gang med at tjene hurtige penge uden at risikere at tabe det hele på en enkelt aktie som falder i værdi, så er det også et godt valg, når man ikke ønsker at påtage sig for meget risiko.