Løb nøgen til roskildefestival nøgenløb –  Sådan gør du

Løb nøgen til roskildefestival nøgenløb – Sådan gør du

december 16, 2023 0 Af WSPA.dk

Det berygtede roskildefestival kommer hvert år tilbage. Det er en af de faste traditioner og der er ingen tvivl om at det er kommet for at blive. Nøgenløbet startede for flere år siden, og er en tradition som man har holdt fast i, selvom der er mange der også kan blive forargede over dette ubetøjede løb som mange af de unge syntes er super morsomt.

Kunne du godt tænke dig at deltage i den årlige begivenhed, så har du også chancen for at prøve det, da det er fuldstændig gratis og alt det kræver er at du smider dit tøj. Lad os kigge på hvor god form du skal være i.

Så god form skal du være i

Hvis du skal til roskildefestival, så er der ingen tvivl om at du nok kender til nøgenløbet som vi har beskrevet længere oppe. Men vidste du også godt hvor langt det var og hvor man løber det henne? Det gør de fleste ikke, men det vil du vide om lidt.

Nøgenløbet er ikke særligt langt og kræver derfor ikke at du skal være i en voldsomt god form. Det er nemlig kun mellem 300 og 600 meter hvert år, og der er heller ikke voldsomt mange deltagere til løbet. Men hvis du gerne vil i form til nøgenløbet så kan du få et træningsprogram her hvor du kan få inspiration til at komme i gang.

Kan alle deltage?

Hvis du vil deltage i nøgenløbet, så er det eneste krav at du er nøgen og at du kan løbe de 300 til 600 meter som løbet forgår. Hvis du kan leve op til disse kriterier, så er du en oplagt kandidat til dette sjove løb.