Lån 18 år – er det muligt?

Lån 18 år – er det muligt?

december 16, 2023 0 Af WSPA.dk

Når man er 18 år og vil finde et lån, så kan det godt blive sværere end man lige regner med fordi mange lånevirksomheder ikke giver lån 18 år fordi der er mange af disse lån der ikke bliver betalt tilbage igen eller som generelt bare ikke er gode til at betale til tiden, fordi de muligvis er vant til at deres forældre står for deres regninger og derfor måske er vant til et større forbrug end den indtægt de har.

Lån penge som 18 årig – Gode råd

Når man skal lån penge som 18 årig så er det naturligvis altid en god ide at finde nogle gode råd, så man ihvertfald ikke begår de helt simple begynderfejl. Men hvad er det for nogle gode råd tænker du så? Det kigger vi nærmere på her.

Find en lav rente

Når du skal på jagt efter et lån som 18 årige, så er det første du skal kigge efter, at finde en lav rente på de lån som du søger. Det giver sig selv at jo lavere en rente på et lån er, jo billigere er det at låne pengene. Men er det nok at kigge efter en lav rente? Nej, du skal også kigge efter en lav ÅOP.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for de årlige omkostninger i procent og er de omkostninger der er ved at tage det pågældende lån. Dette er utrolig vigtigt at kigge efter og nok en af de vigtigste ting du skal kigge efter når du skal optaget et lån.

Hvor gammel skal man være for at låne penge?

Grænsen for at få lov at låne penge i Danmark er 18 år så hvis man er 18 år så kan man nogle steder får lov at låne penge afhængig af hvordan ens økonomi og jobsituation ser ud. Dog kan du godt forvente at der er en del låne udbydere der ikke tilbyder lån til en 18 årig fordi der er for stor risiko i forhold til disse lån.