Jubii – Hvad er Jubii? Få svar her

Jubii – Hvad er Jubii? Få svar her

december 16, 2023 0 Af WSPA.dk

Jubii var en af de første søgemaskiner der kom til verden. Det var helt tilbage hvor internettet lige var dukket op, og i sin spæde start. Jubii blev opstartede af 3 danske iværksættere og lavede i sin tid en form for Yahoo, hvor de samlede nogle af de bedste hjemmesider der fantes på daværende tidspunkt, hvorefter de begyndte at skabe en søgemaskine og Katalog i ét. Jubii begyndte i 1996 at tjene penge på at sælge bannerreklamer hvilket fik holdt deres udgifter i skak

Jubii idag?

Jubii idag?
Jubii idag?

Idag så er Jubii stadig på nettet, men er ikke lige så stor som dengang de var i deres prime time. Når man skal besøge Jubii idag, så gør man det bare som man besøger en hjemmeside, og her kan du finde alt lige fra den gamle måde at lave katalog på med hjemmesider, eller logge ind på sin mail osv. Der er generelt ikke sket voldsomt meget i de sidste år, men de er forsat en god stor hjemmeside og virksomhed, hvor der er er mange ansatte der driver Jubii, og står for salg af reklamer og vedligeholdelse af deres online services.

Søgemaskineoptimering på Jubii og Google?

Der er relativt stor forskel på Jubii og Google idag, og Jubii er som sådan ikke det man forbinder med en søgemaskine som man gør med Google idag, selvom det formentlig var planen i sin tid. Så derfor bruger man ikke Google og Jubii på samme måde med Søgemaskineoptmering og SEO som man gjorde i sin tid.