Isolering af din bolig er den bedste investering du kan lave

Isolering af din bolig er den bedste investering du kan lave

december 16, 2023 0 Af WSPA.dk

Det er en rigtig god investering at isolere sit hus. Det er der flere grunde til og dem skal vi se lidt nærmere på her. For der er nemlig penge at spare på varmeregningen.

Hvis du bor i et meget gammelt hus eller er i gang med at købe drømmehuset af ældre dato, så kan det være en rigtig god idé at have fokus på isolering. Mange ældre huse er nemlig ikke isoleret, som nye huse – og det kan reelt betyde, at varmen fiser ud af dit hus og egentlig bare gør din elregning unødvendig høj. Og det er hverken særlig godt for miljøet eller din pengepung.

Det findes flere forskellige former for isolering. Lad os se på nogle af dem her:

  •       Loftisolering
  •       Hulmursisolering
  •       Teknisk isolering
  •       Lydisolering

Hver isolering har selvfølgelig sit eget formål. Læs om isolering af din bolig og hvilke former for isolering, som du måske har brug for i din bolig. Du kan faktisk bestille et gratis og uforpligtende isoleringstjek af din bolig. Det betyder, at du får besøg af en energikonsulent, som vil måle og tjekke din eksisterende isolering. Han vil også være i stand til at bedømme, hvilken isolering, som du har brug for i netop dit hus samt han kan vejlede dig i forbindelse med håndværkerfradrag og hvad du kan forvente at spare på din varmeregning og hvornår investeringen er tjent hjem igen.

Der er altså mange fordele ved at få tjekket sin isolering og det kan virkelig være en god investering i din nuværende eller fremtidige bolig. Især hvis dit hus er fra perioden mellem 1950’erne og 1990’erne, så er der nemlig ret stor sandsynlighed for at dit hus ikke har f.eks. loftisolering. Varme søger jo opad – så du fyrer for gråspurvene, som man siger.