Gratis eller billig underholdning til børnene

Gratis eller billig underholdning til børnene

januar 26, 2023 0 Af WSPA.dk

Som forældre så findes der mange tidspunkter hvor man oplever at børnene kommer til at kede sig. Det kan være restaurantbesøg, lange køreture og mange andre situationer hvor der ikke er det helt vilde at lave for de mindre størrelser. Men derfor har vi fundet nogle ting som du kan få aktiveret børnene med, som stort set er muligt for alle, uanset hvor du befinder dig.

SpikeBall

SpikeBall
SpikeBall

SpikeBall er kommet fra USA til Danmark, og er lynhurtigt blevet en sjov hype som enhver der elsker sjove spil kan vælge at tage med sig på stranden, i parken eller i haven. Spillet går ud på at man placeret nettet på jorden, og har derefter skal man slå til bolden, og forsøge at undgå at modstanderen kan ramme den. Du kan læse de forskellige Spikeball regler her hvor du kan læse om de 2 forskellige SpikeBall spil der findes, som både er til 2 og 4 personer, så der findes muligheder for enhver smag. Det er et sjovt og underholdende spil, som man kan få mange timer til at gå med.

Spil for børn

Hvis man vil underholde sine børn i dagens Danmark, så kan man ikke komme udenom at spil i alle former og afskygninger er, og bliver en del af deres liv. Det er efterhånden blevet helt normalt børn spiller på forældrenes telefoner eller Tablets og hvis du besøger en restaurant, så vil du også opleve at der ofte sidder børn med enten en telefon eller en tablet i hånden når forældrene spiser. Derfor vil spil på din telefon eller tablet være helt ideelt til at underholde dine børn.

Spil for børn mellem 2 og 4: Find gratis spil for børn her

Spil for børn mellem 5 og 8: Find matematikspil her

Malebøger

Hvis man har små børn, så findes der ikke noget bedre end at aktivere dem med en malebog, som de kan blive underholdt med i flere timer. Det er ikke uden grund at hvis du besøger mange familieresturanter, så vil du finde disse tegnehæfter eller malebøger med noget at tegne med på bordene. Børn elsker at slippe deres fantasi løs og tegne lige præcist hvad de gerne vil.

Hvad kan du gøre i bilen? Hvis i skal ud og køre en lang tur, så kan du tage et let underlag med til papiret, så børnene har noget at tegne på. Tag gerne et pilalhus med til blyanter eller farver, så der er en masse og vælge imellem.

På resturanten: Hvis i skal på restaurant, så kan du købe en malebog til børn i alle aldre. Bog og ide sælger malerbøger til børn fra 2 år og opefter, som du kan se her