Guide til køb af biopejs – Sådan finder du den bedste biopejs

Guide til køb af biopejs – Sådan finder du den bedste biopejs

oktober 3, 2023 0 Af WSPA.dk

Vil du gerne skabe mere hygge derhjemme, men orker ikke den ugenlige aften hvor alle sterinlys skal tændes og hvor der bliver som en sauna i stuen, bare for at skulle slukke dem sidst på aftenen når sterinen begynder at løbe?

Med en biopejs kan du skabe en hyggelig atmosfære i hele hjemmet, uden at skulle bruge en time på at tænde steringlys hvorefter du vil skulle slukke dem alle sammen sidst på aftenen.

Vi vil gerne guide dig til at finde den bedste biopejs til lige præcist dit behov i denne artikel.

Køb en udendørs biopejs hvis du vil have udendørs hygge

Når du skal have en udendørs biopejs så er det vigtigt at du finder en som er let antændelig og i god kvalitet, da de skal kunne holde til at stå ude året rundt.

Hvis du køber en udendørs biopejs, så kan dig og din partner sidde indenfor og kigge ud på de levende flammer, som er langt lettere at holde liv i hele aftnene. På de lange og hyggelige sommeraftner så kan du også sidde udenfor selv, og holde gang i ilden aften efter aften, uden at skulle bruge en masse tid på at hente brænde som man ville skulle gøre med et bål eller en brændeovn. En udendørs biopejs er utrolig praktisk.

cocoon-biopejs-bioethanol

Den flotteste cocoon biopejs

Skal du have en stilren og flot biopejs, så kommer man ikke udenom den populære cocoon biopejs. En Cocoon biopejs er en af de mest kendte biopejse som du sikkert også allerede keder fra godmorgen Danmark. De er af høj kvalitet, men køber du en cocoon biopejs, så har du en biopejs i mange år frem. Den taber aldrig værdi, lidt ligesom en god vin så bliver den bare mere værd med årene og så er den utrolig flot at kigge på.

Hvis du vil være sikker på en hyggelig aften, aften efter aften, så skal du købe en cocoon biopejs til at hjælpe med dette, som udelukkende brænder på bioethanol.

Hvad er bioethanol så?

Bioethanol er den brændstof som en biopejs bruger når den skal have ild i sig. Det er stort set rent sprit og en lille brøkdel alkohol til at holde gang i flammerne. Den store mængde sprit er på omkring 96% hvilket betyder at du kan bruge den indendørs og være fuldstændig rolig over at det ikke er farligt. Det er nemlig ikke farligt at bruge bioethanol indendørs. Bioethanol er billigt i længden, og langt billigere end eksempelvis brænde til din brændeovn og også billigere end sterinlys aften efter aften, når der skal være sexytime.

Bioethanol brænder længe og du skal derfor ikke fylde den op særlig ofte, og selvom du skal det, så kan du ofte fylde de fleste op med større mængder, så du kan gøre det så lidt som muligt.

Konklusion

Vi håber at du nu kan slippe strerinlysene når i har skal have en hyggelig aften derhjemme. Held og lykke med din nye biopejs

Læs også: Sådan kan du tjene penge hurtigt – 3 måder